Chauffeursopleiding

Aan de slag als chauffeur?

Wil jij aan de slag als chauffeur maar heb je niet de juiste opleiding? Met subsidie van STL kun je je laten opleiden of omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Samen met STL kun je dan bij De Hoop en Blom je opleiding volgen.

STL-traject
Dankzij onze samenwerking met STL kun je bij ons je opleiding volgen.  Evt. kunnen we je in de tussentijd bij onze zusteronderneming in de logistiek laten werken. Want zo leer je ook meteen het bedrijf kennen! Bovendien heeft het volgen van een STL-traject nog twee grote voordelen:

  • Vanwege de subsidie, hoef je maar een klein deel van
    de opleidingskosten zelf te betalen.
  • En als je kiest voor werken en leren verdien je gelijk salaris.

Hoe start ik met een STL- traject

Wil jij graag via STL en de Hoop en Blom je opleiding tot vrachtwagenchauffeur volgen? Leuk! 
Stuur een sollicitatie naar ons via e- mail, of bel voor meer informatie. Vergeet dan niet om aan te geven dat je dan eerst graag de opleiding tot vrachtwagenchauffeur wilt volgen. Als er een klik tussen ons is, melden we je aan voor de subsidie.

Bij STL doe je vervolgens mee aan een testdag. Op deze dag kijken zij of je geschikt bent om vrachtwagenchauffeur te worden. Bereid je voor op verschillende testen, zoals bijvoorbeeld een rijvaardigheidstest en een test over jouw communicatieve vaardigheden.
Ben je geslaagd voor de testdag? Top, Je mag nu starten met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij De Hoop en Blom transport.

design en realisatie: dehoopenkoning.nl